• about-us

TENTANG KAMI

Dina taun 2005, téknologi Yiwu Yitian co., Ltd. didirikeun di Yiwu, propinsi Zhejiang, anu mangrupikeun pusat distribusi global pikeun komoditi leutik. Kalayan ngembangkeun bisnis, Yiwu Leixin trading co., Ltd. didirikan sacara resmi di 2017. Perusahaan ti saprak didirikeun, teras-terasan nuturkeun garis mérek, narékahan pikeun nyusun sistem saluyu sareng kasalametan sareng pamekaran nyalira, nguatkeun kendali internal sacara ketat, ningkatkeun asing ningkatkeun standar jasa…

  • In 2005,Yiwu Yitian technology co., ltd. was founded in Yiwu.

    Kumpeni

    Dina taun 2005, téknologi Yiwu Yitian co., Ltd. didirikeun di Yiwu.

  • Openness, inclusiveness, confidence and introspection are our gestures.

    Kabudayaan

    Kabuka, inklusif, kapercayaan sareng panineungan mangrupikeun gerakan urang.

  • We look forward to your cooperation.

    Kontak

    Kami ngarepkeun kerjasama anjeun.